Logo Luk menu

TerRassevarmere 

Solamagic terrassevarmere er den mest effektive, den mest miljøvenlige og tilmed den billigste løsning du som forbruger eller restauratør kan vælge i forhold til gasvarmere.

En gennemsnitlig gas-terrassevarmer koster 31,84 kr. i drift pr. time. Til sammenligning koster en eldrevet Solamagic 1400 ECO+ varmelampe kun 2,85 kr. i drift pr time.

Forlæng udendørssæsonen med en Solamagic varmelampe, en perfekt løsning til terrassen eller altanen. Varmelampen kan placeres på væggen, som indbygning, i loftet, under parasollen eller integreret i parasollen er også en mulighed eller placer den på et tri-pod stativ. Brug den i forteltet til campingvognen. Der er et væld af tilbehør bl.a den meget smarte og populære unikke APP eller IP-styring kan du få fuld kontrol over din Solamagic løsning.

Gode grunde til at vælge Solamagic:

 • BILLIG I DRIFT
  SOLAMAGIC er markedets billigste udendørslampe i brug. 80% billigere end gas.
 • ENERGIBESPARENDE
  Med en varmelampe fra SOLAMAGIC omsættes ca. 96% af elektriciteten til varme. Det giver en energibesparelse på op til 65% i forhold til andre udendørsvarmeløsninger.
 • MILJØVENLIG
  Med en varme fra Solamagic patenterede HeleN IR-teknologi og SOLAMAGIC No-glare teknologi, som er de mest miljøvenlige løsninger til opvarmning af udendørs arealer.
 • MINDRE UDSTRÅLINGSLYS
  Solamagic varmelamper med SOLAMAGIC No-glare teknologi udsender op til 90% mindre lys end traditionelle infrarøde varmelamper. Det røde skær fra varmelamperne reduceres til stort set ingen ting og det giver højere komfort.
 • EFFEKTIV OPVARMNING UDEN VARMESPILD
  En SOLAMAGIC varmelampe opvarmer kun de mennesker og genstande, som varmestrålerne rammer - og ikke luften. Det er effektiv varme uden unødig spild.
 • SVINER OG STØJER IKKE
  SOLAMAGIC er komplet støj- og lugtfri.
 • VARMER MED DET SAMME
  En varmelampe fra SOLAMAGIC giver fuld varme med det samme, du tænder den. Der er ingen irreterende opvarmning og ingen ventetid på varmen.
 • LET AT MONTERE
  Varmelampen er nem at installere og kan monteres næsten over alt - både ude og inde. Den lave vægt og det brede sortiment af modeller og tilbehør gør monteringsmulighederne ekstra fleksible.
 • HØJ SIKKERHED
  Varmelegemet beskyttes af et stålfilter, så du ikke kommer til at røre ved de varme dele, Og en særlig SOLAMAGIC isolering betyder, at du kan røre ved casingen (lampehuset) uden at brænde dig.
 • TYSK KVALITET
  SOLAMAGIC varmelampe holder i mange år. Varmelamperne produceres på SOLAMAGICS egne fabrikker i Tyskland, hvor de gennemgår en streng kvalitetskontrol. Det betyder, at der er op til 5 års garanti.
 • SOLAMAGIC ER GODKENT AF TÜV
  SOLAMAGIC er det eneste produkt der er kvalitetsgodkendt af det tyske kvalitetssikringsinstitut TÜV.