Logo Luk menu

Kümmel skjorter til mænd

Kümmel er kendt for sine skjorter, der med sin eksklusivitet egner sig perfekt til professionelt brug. De mange detaljer gør skjorten seværdig, mens den er syet, så den giver en optimal komfort for den, der bærer den. På vores webshop finder du et stort udvalg af Kümmel skjorter til mænd og med de mange forskellige modeller, bør der helt sikkert være en, der falder i din smag.

 

En Kümmel skjorte til alle mænd

Skjorterne fra Kümmel kommer i mange forskellige udgaver. Der er lidt for enhver smag. Men Kümmel skjorter kan også specialdesignes til dig, så du kan få den lige, som du vil have det. Du får en skjorte, der er tilpasset din kropsform uanset, om du er stor eller lille, bred eller smal. Materialerne i Kümmel skjorterne er nøje udvalgte, og under hele produktionen tages der stort hensyn til miljø og sociale forhold.

 

Fordele ved Kümmel skjorter

Der er mange fordele ved at vælge Kümmel skjorter til mænd frem for andre skjorter. Du får bl.a.:  • Forskellige pasformer: classic fit, body fit og slim fit og ærmelængderne fås i 59 cm. og 72 cm.
  • Dobbelt rygstykke: skjorten tilpasser sig skuldre med forskellige højder.
  • Udtagelige flipstivere: Denne detalje er særligt vigtig på skjorter, der også kan bæres uden slips.
  • Nederste knaphul sidder vandre - Ikke lodret.
  • De enkelte dele i skjorterne syes sammen med en dobbelt syning. Det har et flottere look og forlænger holdbarheden.      
  • Sømmene syes med 7 sting pr. centimeter. Det giver din skjorte endnu mere slidstyrke.
  • Søm syet med 7 sting. pr. centimeter, hvilket gør skjorterne ekstra holdbare
  • Knapperne er afrundet som gør det let at knappe skjorten.


Find Kümmel skjorter til mænd her

Vil du også udstråle eksklusivitet og professionalisme i dit daglige arbejde? Med en skjorte fra Kümmel får du netop det look, som mange virksomheder efterspørger. Klik rundt på webshoppen og find den Kümmel-model, der passer til din kropsform. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 18 00 49, hvis du har spørgsmål.