Logo Luk menu

Stormtech jakker

Er du på udkig efter en Stormtech damejakke eller en Stormtech herre jakke? Så kan du finde den hos os! Vi har et mindre men godt udvalg af Stomtech jakker i vores webshop. Stormtech er kendt for at producere jakker i en høj kvalitet, der kan anvendes til aktivt brug udendørs. De kan bl.a. anvendes til en tur på golfbanen, cyklen, i båden eller til en helt normal gåtur – mulighederne er mange.


Stormtech jakker til begge køn

Vi tilbyder to forskellige Stormtech modeller; Outback Waxed Twill Jacket og Clipper Shell. Hvis du søger en Stormtech damejakke, er det vores Clipper Shell model, du skal se nærmere på. Denne jakke fås i fire forskellige farver og seks forskellige størrelser. Er det derimod en Stomtech herre jakke, du ønsker, kan du vælge mellem vores Outback Waxed Twill Jacket og Clipper Shell. Størrelserne går her fra s til 3XL, og begge jakker fås i flere farver. 


Køb Stomtech jakker på vores webshop

Det er nemt og hurtigt at købe Stomtech jakker via vores webshop. Du skal blot vælge den Stormtech damejakke eller Stormtech herre jakke, du ønsker at købe og herefter gennemføre købet. Vi behandler din bestilling hurtigst muligt efter modtagelsen heraf og afsender dine varer, så du typisk vil modtage dem inden for 4 hverdage. Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle vores Stomtech jakker.


Kontakt os

Har du spørgsmål til en Stomtech damejakke eller en Stormtech herre jakke, eller ønsker du hjælp til din bestilling? Så kontakt os gerne på telefon 28 18 00 49 eller via vores kontaktformular, hvor vi står klar til at svare på spørgsmål om vores Stormtech jakker og assistere dig i din bestilling. 


Vis produktside for: Clipper Shell
Clipper Shell
100% POLYESTER
Pris: DKK 714,00
Vis produkt
Vis produktside for: Clipper Shell Woman
Clipper Shell Woman
100% POLYESTER
Pris: DKK 714,00
Vis produkt
Vis produktside for: Outback Waxed Twill Jacket
Outback Waxed Twill Jacket
100% WAXED BOMULD
Pris: DKK 1.188,00
Vis produkt